Főoldal
Főoldal

Fagyasztás
Csőfagyasztás

Fűtésszerelés
Fűtésszerelés

Vízszerelés
Vízszerelés

Gázszerelés
Gázszerelés

Duguláselhárítás
Duguláselhárítás

Gázkészülékek
Gázkészülék szerelés

Építőipari szakmunkák
Tervezés

Tervezés, kivitelezés
Kivitelezés

Tanácsadás
Tanácsadás

bal_menu_bottom

Készüljünk a hidegre!

Nemrég kezdődött a fűtési szezon, így nem minden társasházban kapcsolták még be a fűtést. A Főtáv több lakóval is megállapodott abban, hogy egy megadott hőmérsékletesésnél a hőközponti szabályzók automatikusan elindítják a fűtést, így a lakásokban két órán belül meleg lehet.

A Főtáv Zrt. a társasházakkal üzemviteli megállapodást írtak alá, melyben rögzítették, hogy milyen módon induljon a téli fűtés, emellett meghatározták a hőfokon, melynél bekapcsolnak a szabályzók. Így a melegvíz elkezd keringeni, és 2 órán belül érezhetjük az "otthon melegét".

A Főtáv Zrt. egyszer vállalja a fent említett fűtés be- és kikapcsolását, minden további kapcsolásért plusz 20 ezer forintot kell fizetni. Erre azért van szükség, mert volt aki több mint 20 alkalommal kihívta a cég munkatársát, pedig a szabályozóval minden beállítható.

Rendszerfeltöltés után is van lehetőség karbantartásra, javításra, szelepcserére, radiátorcserére az általunk is használt csőfagyasztásos eljárással vízleengedés nélül. A fagyasztásos módszerrel időt takarítunk meg, így akár a fűtésszerelők fél óra alatt is végezhetnek a fűtésszereléssel.

Hidegmentes telet kívánunk!

Fűtésszerelés   |   Vízszerelés   |   Gázszerelés   |  Duguláselhárítás   |   Impresszum
  Gázkészülékek © Budapest, 2012 Minden jog fenntartva | Partnerünk: VizGazNonstop.hu